Ens avançam a l’estiu amb música

Estrenam bloc dedicat al Summer Pie 2015

Començam el bloc online, dedicat al Summer Pie Festival, amb el qual, durant uns dies, esgranarem el cartell que tendrà aquest esdeveniment musical, per poder saber com serà per dins i per fora el projecte sonor, creat fa quatre anys per la productora Pecan Pie i per explicar per endavant de quina forma té prevista la ràdio esser-hi present, com a part de la col·laboració que l’emissora té assignada, per segon any consecutiu. 

Un festival que és tota una aventura musicada destinada a acostar a les Balears, qualcuns dels noms més interessants del folk rock, tant internacional com local i és que el talent illenc rep sempre una atenció especial en aquesta cita musical.

El Summer Pie Festival, va veure la llum el 31 de juliol de 2012, en el recinte de sa Possessió de Son Rossinyol,  en una primera posada en escena protagonitzada pels escocesos Dropkick i completada pels mallorquins Astrolabio, Toni Monserrat Inc i Eek. En el debut de la productora cultural Pecan Pie, ja es mostraven clares les intencions de promoure un fet que fugís de les modes i que apostàs per la diversitat sonora, emmarcada, això sí, dins el folk pop de textura alternativa. 

Després d’aquell debut, el festival es mouria en el lloc on té la residència habitual, fins en aquest moment: el Museu d’Art Contemporani de Palma Es Baluard, amb el qual es volia enrevoltar d’una estètica física plena de referències artístiques i arquitectòniques que donassin a una altra classe d’arquitectura, la musical, l’embalatge ideal per poder esser transmesa i sentida. 

A la transmissió, en FM, s’hi va apuntar IB3 Ràdio a la tercera de les edicions que coincidia, a més, amb els 10 anys de trajectòria de la seva promotora. I és que, després de veure com el 2013 (segona edició) albergava les propostes en directe de gent del nivell de Cuf The Duke, The Dreaming Spires, Trevero Moss & Hannah-Lou, Senior i el Cor Brutal, Miquel Serra, Son and The Holy Ghosts, Los Chicos de John Deere i Poomse, no es podia passar per alt la possibilitat de donar suport a un acte com aquest. 

Així que, el 2014, la ràdio autonòmica va anar gravant aquell esdeveniment, i, enguany, tornarà a esser-hi present, per acostar-se a tots aquells que connectin amb el Mediterràdio i amb IB3 Música Ràdio Formula durant el final de setmana que ve. 

 Així mateix, vos convidam a socialitzar aquesta cita a través de les xarxes socials, i a sentir la playlist que cada dia anirem augmentant, per tastar el que serà part dels directes previstos per als dies 12 i 13 de juny.

La informació continua a les xarxes socials https://www.facebook.com/ib3musica i https://twitter.com/IB3Musica.