ENTUSIASTES%3A+Estrena+nova+temporada+a+la+televisi%C3%B3+amb+la+participaci%C3%B3+de+l%E2%80%99Institut+d%E2%80%99Estudis+Bale%C3%A0rics

EPRTVIB informa

ENTUSIASTES: Estrena nova temporada a la televisió amb la participació de l’Institut d’Estudis Baleàrics

L’espai ‘Entusiastes’ aviat farà el seu 5è aniversari, en què s’ha donat visibilitat a més de 500 entusiastes culturals de les Illes Balears

El programa cultural transmèdia de ràdio, televisió i xarxes d’IB3 torna amb més continguts que podreu seguir a partir d’avui al YouTube del programa i a partir de dissabte 27 de febrer a les 12.30 h a la televisió pública de les Illes Balears.

A més, aquesta nova temporada l’espai cultural té la participació de l’Institut d’Estudis Baleàrics, ja que tots els artistes que surten als nous vídeos han assistit a la Fira B! (Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears). Així mateix, també s’ha inclòs la creació dels vídeos a artistes que han tret el màxim de puntuació a la darrera convocatòria de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Per això, a la nova temporada d’Entusiastes gran part de les peces que es podran veure estaran centrades en les arts escèniques (teatre, dansa, música) i en les seves disciplines com el circ, recitals i performance.

Alguns dels artistes que podrem veure seran els mallorquins com la compositora, instrumentista i cantant Maika Makovski, Luis Alberto Segura fundador del grup de música rock (L.A), el pianista menorquí Marco Mezquida, la violinista Eivissenca Lina Tur i el director teatral i actor Miquel Costa d’Espai_F – Formentera.

 

El projecte transmèdia Entusiastes en poc més d’un mes arribarà als cinc anys des que es va estrenar al mitjà de comunicació públic de les Illes Balears. Va ser un 11 d’abril de 2016 quan per primera vegada es creava una marca que donàs suport i difusió a la cultura de les Illes Balears i als seus protagonistes amb uns formats adaptats a les noves formes de consum i a totes les plataformes.

D’aquesta manera i fent una ullada cap enrere, podem dir que han passat per aquest espai més de 500 entusiastes. Concerts, monogràfics, obres ràpides, entreartistes, estudi… són només algunes de les seccions del programa.

Els primers vídeos que podrem veure aquesta setmana a les xarxes socials i dissabte a la TDT són: ‘Estudi’ amb Bàrbara Nicolau, ‘Entreartista’ amb Oliver vs Costa, ‘Monogràfic’ al C.IN.E Sineu i ‘Concert’ amb Saxophobia.

Entusiastes també s’emet a la ràdio pública balear de dilluns a dijous a les 20 h i està presentat per Mariona Forteza i Anna de la Salud.

Podeu seguir el programa a les xarxes socials a Instagram amb l’usuari @entusiastesib3 i al canal de YouTube: youtube.com/entusiastes.