Es Baluard

Un dels recintes culturals de pes a les Illes Balears és l’encarregat d’albergar el festival per tercer any consecutiu.

Amb una situació esplèndida, carregada d’història i plena d’elements culturals, Es Baluard és un dels museus de referència en la vida artística i cultural de la ciutat de Palma. Com a seu de tots els festivals Summer Pie, manco el primer fet a Sa Possessió de Son Rossinyol, Es Baluard s’ha convertit en un espai que, per imatge, situació i sonoritat, el fan molt interessant a l’hora de programar concerts en directe. 

De fet, l’activitat del Museu d’Art Contemporani envers la cultura musical ha anat augmentant progressivament els darrers anys, i ha estat un espai en el qual s’han celebrat altres actes com el Festival Neotokyo, presentacions de discs en directe (Gran Sol, L.A.), showcases com el Sea Music o trobades de música swing en els “diumenges clandestins”. 

Així que, de nou, el Summer Pie Festival s’enrevoltarà d’altres àrees culturals per completar la seva proposta sonora durant dos dies de pop, rock, folk i alternativa musical. 

L’art, gràfic en aquest cas, també és molt present en les diferents propostes anuals que fan des de Pecan Pie. Enguany, el cartell ha estat dissenyat per l’artista Lluís Imperiale, el qual, per celebrar les quatre edicions del festival, ha il·lustrat el Summer PIe amb moltes referències cinematogràfiques i al·legòriques del mal anomenat gènere ‘indie’.