Escorca+informa+en+temps+real+de+l%26apos%3Baparcament+disponible+a+sa+Calobra+i+Cala+Tuent

Escorca informa en temps real de l’aparcament disponible a sa Calobra i Cala Tuent

A través d'un codi QR es pot accedir a una aplicació on s'ofereix la informació actualitzada de 10 a 17 hores

Anar a fer un capfico a sa Calobra o a Cala Tuent és una de les coses que solen fer molts de turistes que es desplacen amb cotxes de lloguer. Qui baixa des del l’encreuament de Cals Reis, per una de les carreteres amb més voltes de Mallorca, en ser a baix, es pot trobar amb la sorpresa que no hi hagi lloc per aparcar, i hagi de tornar arrere. Per això, l’Ajuntament d’Escorca ha posat en marxa un web per saber quantes places lliures queden en tot moment. A més, el batle també demana al Consell que instal·li just a devora l’aqüeducte de Cals Reis, un comptador de places d’aparcament perquè el viatge no sigui debades.

A la pàgina web que ofereix la informació sobre de l’aparcament disponible a sa Calobra i a Cala Tuent s’hi accedeix a través d’un codi QR. Les dades es renoven cada 30 minuts des de les 10 del matí i fins a les 5 de l’horabaixa. A Sa Calobra hi ha 280 places d’aparcament i a Cala Tuent un centenar, totes elles de pagament des de fa 6 anys.

Part dels diners que l’Ajuntament recapta amb la zona blava i diversos serveis que ofereix als turistes com són les dutxes o els lavabos, s’estan recuperant espais naturals de la zona, com aquest oliverar de Cala Tuent que fins no fa massa estava totalment envaït pel pinar.