ESPECIAL+CINC+DIES+PEL+DIA+DE+NADAL%3A+Acrob%C3%A0cies%2C+m%C3%A0gia%2C+actuacions+musicals+i+la+col%C2%B7laboraci%C3%B3+de+Maria+Bimbolles

Dimarts a les 15.40

ESPECIAL CINC DIES PEL DIA DE NADAL: Acrobàcies, màgia, actuacions musicals i la col·laboració de Maria Bimbolles

El pròxim dia 25 de desembre hem preparat un programa especial de Cinc Dies dedicat a Nadal en què els protagonistes seran els infants. Entre altres continguts, hi haurà grans actuacions com les acrobàcies del Circ Bover, la música de Maria Bimbolles, la màgia de Màgic Albert o el ritme de Factory Dance.

A més, viurem com és una funció del Circ Alegria, patinarem a la pista de gel de la plaça d’Espanya de Palma i realitzarem un taller molt especial de maquillatge nadalenc dirigit als menuts de la casa. Serem presents a diversos punts de Menorca i també d’Eivissa per saber com viuen allà el Nadal.

Tomàs Camps, el manescal de capçalera del Cinc Dies, vendrà acompanyat d’un nodrit grup de nins i les seves mascotes i el jardiner, Tolo Gayà, ens presentarà uns altres al·lots interessats a cuidar les seves plantes.

També, al llarg del programa, tindrem la presència d’Adrián Olmo, un nin que triomfa al món del ball de saló, farem un taller de cupcakes dirigit a infants i sabrem quins són els talents musicals més menuts de la música clàssica de les nostres Illes.

Cinc Dies s’emet aquest dimarts 26 de desembre a les 15.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i a facebook.com/cincdiesib3 amb l’etiqueta #CincDiesIB3.  

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.