ESPECIAL
IB3 Ràdio al costat de la cultura, al costat de la ‘Nit de l’Art’

IB3 Ràdio informa

Divendres i dissabte, la ràdio pública balear emetrà part de la seva programació des del Casal Solleric de Palma

La situació actual provocada per la COVID19 ha canviat moltes celebracions i en el cas d’un dels esdeveniments culturals més importants a Ciutat, també ha sigut així.

Enguany la Nit de l’Art és de dia.  L’Associació de Galeries Art Palma Contemporani ha reformulat aquesta cita i per això, davant aquesta situació, la 24 edició de la data anual més important per als galeristes ha canviat el seu horari però no la seva essència i objectiu principal com és que la gent torni a agafar l’hàbit de consumir cultura.

La ràdio pública balear també s’ha adaptat i tornarà a emetre part de la seva programació des del Casal Solleric de Palma.

Divendres 18 de setembre l’equip del programa Múltiplex surt al carrer per ser-hi al costat del món cultural i dels seus artistes, en directe a partir de les 15 hores. El magazine del capvespre copsarà el desenvolupament dels primers dies de la Nit de l’Art de Palma en conversa amb galeristes, artistes i assistents. Entre d’altres, prendran part representants de les galeries Pelaires, Kewenig, Xavier Fiol, Horrach Moyà i Aba Art. Una periodista del programa seguirà en directe una de les rutes guiades que, enguany, són un eix central de l’esdeveniment. I la periodista i col.laboradora habitual especialitzada en art contemporani del programa, Pilar Rubí, detallarà al llarg de l’emissió les propostes artístiques de l’edició d’enguany.

Dissabte 19 de setembre IB3 Ràdio emetrà des de les 12 hores el programa Balears fa ciencia presentat per Enric Culat, tot seguit l’Informatiu Migdia, Societat Anònima amb Toni Traveria i per acabar na Regina Cortés amb el programa dedicat als més petits de la casa, No venim amb manual.

Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #NitDeLArtIB3.

A la pàgina web ib3.org/radio, es pot sentir la programació en directe “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).