Especial ‘Jo en sé + que tu’
Els Berros, Da-li Cebes i els Bon cops tornen a casa per Nadal

EPRTVIB informa

Les vacances de Nadal són un molt bon moment per tornar a casa i reviure grans moments amb els teus. Així ho faran els equips d’’els Berros’, ‘Da-li cebes’ o ‘els Bons cops’, quin han aprofitat les festes per tornar al programa ‘Jo en sé + que tu’ i viure una setmana de Nadal molt especial acompanyant  David Ordinas.

Des del 23 de desembre i fins al 3 de gener, ‘Jo en sé + que tu’ farà un parèntesi per obrir la caixa forta i oferirà una programació especial amb els millors equips que han passat pel programa, qui es jugaran un pot diferent de l’habitual. Cada dia es posaran en joc 500 €, per la qual cosa el pot de cada setmana serà de 2.500 €. La setmana que ve, la del 30 de desembre, serà el torn dels equips de ‘Santuari’, ‘Macrispa’ i ‘Ben trempats’. Ells tres lluitaran per guanyar els 2.500 € en joc.

Agafa’m si pots
El programa ‘Agafa’m si pots’ no queda enrere i també prepara dues setmanes amb una programació molt especial. Els concursants d’aquests dies tenen professions relacionades amb el Nadal o que aquests dies de festes tenen més feina del que és habitual. Es juguen un pot que ascendeix als 46.600€.

 

Jo en sé + que tu