ESPORTS
B The Travel Brand Mallorca, Palma Futsal, RCD Mallorca i tota la Segona B

EPRTVIB informa

IB3 oferirà divendres a la plataforma #IB3Directe el partit de la jornada 11 de LEB Or que jugarà el B The Travel Brand Mallorca a la pista del Melilla Baloncesto. La retransmissió començarà a les 20.15 hores.

Per dissabte horabaixa, IB3 retransmetrà en directe els enfrontaments del Palma Futsal i del RCD Mallorca a Son Moix. A les 17 hores, amb la narració de Miquel Àngel Tous i els comentaris de Pep Moreno, IB3 Ràdio oferirà el partit Jimbee Cartagena – Palma Futsal corresponent a la jornada 11 de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Just després, a les 18.30 hores, IB3 Ràdio oferirà el RCD Mallorca – Betis de Primera Divisió. La narració d’aquest enfrontament anirà a càrrec de Toni Fuster, mentre que Tolo Ramon n’oferirà l’anàlisi.

Diumenge serà el torn dels equips balears de Segona Divisió B. El partit Atlètic Balears – Celta de Vigo B es podrà seguir a IB3 Televisió, amb la narració de Xavi Bravo i l’anàlisi de Tomàs Gibert, i també a IB3 Ràdio amb la narració de Tony Tenerife i els comentaris de Rafael Sastre. Els enfrontaments dels equips eivissencs, UD Eivissa – Melilla i Coruxo – Penya Esportiva, es podran seguir per streaming a la plataforma #IB3Directe, mentre que el programa Esports 3 En Joc d’IB3 Ràdio farà el minut a minut.

IB3 Ràdio online

IB3 Televisió online

Melilla Baloncesto – B The Travel Brand

Coruxo FC – Penya Esportiva

UD Eivissa – UD Melilla