ESPORTS
Cap de setmana esportiu a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

EPRTVIB informa

IB3 ofereix aquest cap de setmana a les seves plataformes una programació carregada d’esport.

IB3 Ràdio retransmetrà divendres el partit de la jornada 12 de la Lliga Nacional de Futbol Sala que jugaran el Palma Futsal i el Córdoba Patrimonio al Palau d’Esports de Son Moix. La retransmissió, que començarà a les 20.30 hores, comptarà amb la narració de Miquel Àngel Tous i l’anàlisi de Miquel Vidal.

El RCD Mallorca visita dissabte el Camp Nou per enfrontar-se al FC Barcelona, líder de la Primera Divisió, en un partit que podreu seguir a IB3 Ràdio amb la narració de Toni Fuster i amb els comentaris de Tolo Ramon i David Gui. La retransmissió començarà a les 20.05 h amb la prèvia d’aquest enfrontament al programa Esports 3 En Joc.

Diumenge serà el torn dels equips balears de Segona Divisió B. El partit Melilla – Atlètic Balears es podrà seguir a IB3 Televisió i també a IB3 Ràdio, amb la narració de Tony Tenerife. L’enfrontament Penya Esportiva – Racing de Ferrol es podrà seguir per streaming a la plataforma #IB3Directe i també a IB3 Ràdio amb la narració de Xisco Díaz. Per part seva, Las Rozas – UD Eivissa es podrà seguir a IB3 Ràdio amb la narració d’Àlvaro Ramon. Totes les retransmissions començaran a les 11.30 h.

D’altra banda, IB3 oferirà a la plataforma #IB3Directe el Trofeu Hotels Viva de categoria sub17 que comptarà amb la participació de la selecció de bàsquet de les Illes Balears. Els partits que ofereix IB3 són Espanya – Illes Balears (divendres a les 19 h), Rússia – Illes Balears (dissabte a les 19 h) i Espanya – Rússia (diumenge a les 10 h).