ESPORTS
Cap de setmana per fer història

29 05 2019

Els equips balears afronten una jornada plena d’emocions i que pot ser històrica per a l’esport de les Illes. I per això, aquest cap de setmana, IB3 ofereix una programació carregada de retransmissions esportives en directe a través de les seves plataformes: ràdio, televisió i internet

Divendres, a les 21.15 hores, el Palma Futsal juga el segon partit de semifinals contra el Barça Lassa a Son Moix. Els d’Antonio Vadillo varen perdre el primer enfrontament a la tanda de penals i ara estan obligats a guanyar per poder jugar un tercer partit que decidirà l’eliminatòria. IB3 oferirà el partit en streaming i també a IB3 Ràdio. En cas de jugar-se el tercer partir, el podreu seguir en directe per IB3 Televisió dilluns que ve a les 21 hores.

Dissabte serà el torn de l’Iberojet Palma. El conjunt de Félix Alonso juga la Final Four per ascendir a la lliga ACB i el seu primer rival és l’Ourense. A partir de les 16.50 hores, podreu seguir el partit en directe a IB3 Televisió i IB3 Ràdio. Si el conjunt mallorquí arriba a la final, IB3 també emetrà aquest partit. Serà el diumenge a les 17.30 hores.

Diumenge és sinònim de futbol. L’Atlètic Balears és a una passa de fer història i pujar a Segona Divisió 58 anys després. Per aconseguir-ho, l’equip de Manix Mandiola ha de guanyar el Racing de Santander a Son Malferit. A partir de les 11.15 hores, podreu seguir el partit en directe a IB3 Televisió amb connexions amb la Penya Esportiva Sant Eulàlia que es juga l’ascens a 2B. IB3 també ofereix aquest partit per streaming i en directe.

I a partir de les 20 hores, podreu escoltar a IB3 Ràdio la retransmissió del Mallorca – Granada  amb la narració de Toni Fuster i Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon. Els vermells poden certificar la seva classificació per als play-off amb una victòria.