ESPORTS
LNFS i la primera eliminatòria de la Copa del Rei de futbol

La setmana arrenca, esportivament, amb els partits de la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Dimarts, a partir de les 20.30 h, el partit de la LNFS entre el Palma Futsal – Industrias Santa Coloma compartirà protagonisme amb l’enfrontament entre Unionistas Salamanca i l’Atlètic Balears. Miquel Àngel Tous i Miquel Vidal vos acostaran l’enfrontament del Palma Futsal i Xisco Díaz, el de l’Atlètic Balears.

El dimecres 18 arribar l’hora del RCD Mallorca i l’UD Eivissa que s’enfronten a El Álamo i el Pontevedra respectivament. Toni Fuster i Álvaro Ramon s’encarregaran de la narració del RCD Mallorca i Xisco Díaz de la del’Eivissa, amb l’anàlisi de Tolo Ramon i David Gui. Tot, a partir de les 17.05 h a la sintonia d’IB3 Ràdio.

Dijous la Penya Esportiva Santa Eulàlia s’enfrontarà a la Ponferradina a les 19h. Podreu seguir tota la informació que generi el partit a l’Informatiu Vespre d’Ib3 Ràdio.

Com sempre, trobareu també tots els resultats i l’actualitat esportiva als espais informatius d’ Esports IB3 tant a IB3 Ràdio com a IB3 Televisió així com a les xarxes socials @EsportsIB3