ESPORTS%3A+Palma+Futsal%2C+B+The+Travel+Brand+Mallorca+%2C+Urbia+Palma%2C+Ushua%C3%AFa+Eivissa%2C+UD+Collerense+i+tota+la+Segona+B

EPRTVIB informa

ESPORTS: Palma Futsal, B The Travel Brand Mallorca , Urbia Palma, Ushuaïa Eivissa, UD Collerense i tota la Segona B

Aquest divendres, IB3 Ràdio oferirà el Palma Futsal – Jaén Paraíso Interior corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala. La retransmissió del partit començarà a les 20.30 h amb la narració de Miquel Àngel Tous i els comentaris de Miquel Vidal.

El B The Travel Brand Mallorca juga dissabte a la pista del Peixegalego a les 18 h, un enfrontament que podreu seguir a IB3 Televisió amb la narració de Xisco Cruz i l’anàlisi de Guillem Coll Més tard, a les 19 h, IB3 Ràdio retransmetrà, amb la narració de Toni Pizà i l’anàlisi de Cinzia Fenech, el derbi balear de vòlei Urbia Palma – Ushuaïa Eivissa.

Diumenge, el futbol serà el protagonista amb  quatre partits a les 12 del migdia. IB3 Televisió oferirà, amb la narració de Xavi Bravo i l’anàlisi de Tomàs Gibert, l’Atlètic Balears – Reial Madrid Castella, un enfrontament que també podreu seguir a IB3 Ràdio amb la narració de Xisco Díaz i l’anàlisi de Rafael Sastre.

Pel que fa als altres dos equips balears de Segona B, la UD Eivissa – Getafe B es podrà seguir en streaming, mentre que el programa Esports 3 En Joc farà el seguiment del San Sebastián de los Reyes – Penya Esportiva, així com del Santa Teresa – UD Collerense de la Lliga Reto Iberdrola.

IB3 Televisió online

IB3 Radio online

IB3 Directe