ESPORTS%3A+Palma+Futsal%2C+RCD+Mallorca%2C+Collerense+i+tota+la+Segona+B

ESPORTS
Palma Futsal, RCD Mallorca, Collerense i tota la Segona B

EPRTVIB informa

IB3 Ràdio ofereix dissabte a les 13 hores el partit FS Valdepeñas – Palma Futsal corresponent a la jornada 18 de la Lliga Nacional de Futbol Sala. La narració del partit anirà a càrrec de Miquel Àngel Tous mentre que Pep Moreno farà els comentaris.

El gruix de la programació arribarà diumenge amb la retransmissió de cinc partits a les 12 del migdia. Abans, a partir de les 11.05 hores, el programa d’IB3 Ràdio Esports 3 En Joc oferirà la prèvia de tots aquets enfrontaments.

El partit de Primera Divisió que jugaran el RCD Mallorca i el València CF es podrà seguir a IB3 Ràdio amb la narració de Toni Fuster i els comentaris de Tolo Ramon, així com el minut a minut del partit del UD Collerense – Vila-real CF amb Marta Montoya i dels enfrontaments dels equips balears de Segona B Rayo Majadahonda – UD Eivissa, Penya Esportiva – Atlètic de Madrid B i Las Palmas At. – Atlètic Balears, aquest darrer a les 13 hores.

Pel que fa a les retransmissions a través d’Internet, IB3 oferirà a la plataforma #IB3Directe els enfrontaments Penya Esportiva – Atlètic de Madrid B i Las Palmas At. – Atlètic Balears.

Penya Esportiva – Atlètic de Madrid B

Las Palmas At. – Atlètic Balears 

IB3 Ràdio online