ESPORTS%3A+RCD+Mallorca%2C+Collerense%2C+Palma+Futsal+i+tota+la+Segona+B

EPRTVIB informa

ESPORTS: RCD Mallorca, Collerense, Palma Futsal i tota la Segona B

IB3 comença aquest divendres a les seves plataformes un nou cap de setmana de retransmissions esportives.

IB3 Ràdio oferirà divendres el partit de Primera Divisió que jugaran Betis i Mallorca al Benito Villamarín. Toni Fuster serà l’encarregat de la narració mentre que Tolo Ramon i David Gui oferiran els comentaris tècnics. El programa Esports 3 en Joc, conduït per Joan Forteza, arrencarà a les 20.05 hores amb la prèvia d’aquest enfrontament.

La resta de retransmissions seran diumenge. IB3 oferirà els partits dels equips balears de Segona B. El partit Atlètic Balears – Racing de Ferrol es podrà seguir a les 12 hores a IB3 Televisió, mentre que l’enfrontament UD Eivissa – Sporting de Gijon B serà oferit a les 18 hores per streaming a la plataforma IB3 Directe. Per part seva, IB3 Ràdio retransmetrà, a partir de les 11.30 hores el partit Las Rozas – Penya Esportiva amb la narració d’Álvaro Ramon, a més de fer el seguiment de la resta d’enfrontaments.

El Collerense, màxim representant balear al futbol femení, s’enfrontarà al Llevant. IB3 Ràdio, amb la narració de Tony Tenerife, farà el seguiment del partit a partir de les 11 hores.

Per acabar, IB3 Ràdio oferirà a la mateixa hora el partit Emotion Saragossa – Palma Futsal corresponent a la jornada 22 de la Lliga Nacional de Futbol Sala. La narració anirà a càrrec de Miquel Àngel Tous.

IB3 Televisió

IB3 Ràdio

IB3 Directe