ESPORTS%3A+RCD+Mallorca%2C+Palma+Futsal%2C+derbi+balear+de+v%C3%B2lei+i+tota+la+Segona+B

EPRTVIB informa

ESPORTS: RCD Mallorca, Palma Futsal, derbi balear de vòlei i tota la Segona B

IB3 ofereix aquest cap de setmana a les seves plataformes una programació carregada d’esport.

Dissabte 

IB3 Ràdio retransmetrà dissabte els enfrontaments del RCD Mallorca, Palma Futsal i el derbi balear de vòlei, que jugaran Ushuaïa Eivissa i Urbia Palma.

A les 13 hores, el RCD Mallorca rebrà la visita de l’Alabès en el partit corresponent a la jornada 24 de Primera Divisió. Toni Fuster, Tolo Ramon i Joan Forteza narraran i comentaran el partit a IB3 Ràdio.

Per la seva banda, el Palma Futsal jugarà a Son Moix contra el totpoderós FC Barcelona, a les 13 hores, un enfrontament que també es podrà seguir a la ràdio amb la narració de Miquel Àngel Tous.

A les 19 hores es jugarà el derbi balear de la Superlliga de vòlei que disputaran l’Ushuaïa Eivissa Vòlei i l’Urbia Vòlei Palma a Es Viver. El partit es podrà seguir a IB3 Ràdio amb la narració de Xisco Díaz.

Diumenge

El futbol serà el protagonista diumenge a les 12 del migdia amb la retransmissió dels enfrontaments dels equips balears de Segona B.

El Coruxo – Atlètic Balears es podrà seguir a IB3 Televisió, mentre que el Racing de Ferrol – UD Eivissa i el Penya Esportiva – UD Melilla seran oferts per streaming a la plataforma IB3 Directe. IB3 Ràdio també retransmetrà el Penya Esportiva – Melilla i farà el seguiment dels altres dos enfrontaments.

IB3 Ràdio

IB3 Televisió

IB3 Directe