ESPORTS%3A+Retransmissions+esportives+del+cap+de+setmana

EPRTVIB informa

ESPORTS: Retransmissions esportives del cap de setmana

IB3 Ràdio ofereix divendres a les 20:30 hores la retransmissió del partit Palma Futsal – O Parrulo Ferrol de la Lliga Nacional de futbol sala. Miquel Àngel Tous serà l’encarregat de la narració mentre que Miquel Vidal n’oferirà l’anàlisi.

IB3 Televisió retransmetrà diumenge a les 12 hores el partit Sporting de Gijón B – Atlètic Balears, mentre que l’enfrontament Penya Esportiva – Marino Luanco es podrà seguir, també a les 12 hores, a la plataforma IB3 Directe.

Per mor de la programació especial amb motiu del quinzè no hi haurà retransmissions esportives diumenge migdia a IB3 Ràdio. Sí que es connectarà, però, amb els diferents camps per oferir el minut i resultat dels partits dels equips balears.

El programa Esports 3 en Joc, conduït per Joan Forteza, tornarà a arrencar a les 17:30 hores amb la prèvia i darrera hora de l’enfrontament Mallorca – Getafe de Primera Divisió. El partit, que començarà a les 18:30 hores, disposarà de la narració de Toni Fuster i els comentaris de Tolo Ramon.

A les 18:30 hores de diumenge, el Palma Futsal tornarà a Manacor, ciutat de fundació del club, per a jugar el ‘Torneig Internacional Conectabalear – Ciutat de Manacor’ contra el Corinthians brasiler, considerat un dels millors equips del món. És podrà seguir per reproducció en continu a la plataforma IB3 Directe.

IB3 Televisió

IB3 Ràdio

IB3 Directe