ESPORTS
Retransmissions esportives del cap de setmana

EPRTVIB informa

Dijous 5

IB3 Ràdio ofereix aquesta setmana el seguiment especial de la participació del Palma Futsal a la Copa d’Espanya de futbol sala. L’equip mallorquí juga els quarts de final aquest dijous 5 de març contra el tot poderós Movistar Inter. La retransmissió començarà a les 16:30 hores i comptarà amb la narració de Miquel Àngel Tous i amb l’anàlisi de Pep Moreno.

La semifinal, dissabte a les 17 hores, i la final, diumenge a les 18:30 hores, es podran seguir a IB3 Ràdio només si el Palma Futsal hi arriba.

Dissabte 7

El Mallorca juga aquest dissabte contra l’Eibar, un partit transcendental en la lluita per aconseguir la permanència. El partit es podrà seguir, a partir de les 12.05 hores, a IB3 Ràdio amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon.

Diumenge 8

Atlètic Balears i UD Eivissa són els protagonistes del gran derbi balear de Segona B. Primer classificat contra segon classificat. El partit es podrà seguir a partir de les 11:30 hores tant a IB3 Televisió com a IB3 Ràdio.

Per part seva, la Penya Esportiva rep a les 12 hores la visita de l’Internacional de Madrid en un partit que es podrà seguir a IB3 Ràdio i per streaming a la plataforma IB3 Directe.

IB3 Televisió

IB3 Ràdio

IB3 Directe