ESPORTS%3A+Segueix+amb+IB3+la+participaci%C3%B3+de+l%E2%80%99Avarca+Menorca+a+la+Copa+de+la+Reina

26 02 2020

ESPORTS: Segueix amb IB3 la participació de l’Avarca Menorca a la Copa de la Reina

Segueix amb IB3 el camí de l’Avarca Menorca a la Copa de la Reina de vòlei que enguany es disputa al Palau Municipal de Ciutadella.

L’equip menorquí exerceix com a cap de sèrie i començarà la competició directament a les semifinals. El partit es jugarà aquest dissabte 29 de febrer a les 17:30 hores i el seu rival serà el guanyador de l’enfrontament La Laguna – Haro Rioja. Es podrà seguir per IB3 Ràdio amb la narració de Toni Piza i per IB3 Televisió amb  Miquel Cardona i Bea Vázquez.

A més dels partits que jugui l’equip, que es podran seguir per IB3 Televisió i IB3 Ràdio, l’equip d’esports farà un seguiment especial de l’esdeveniment que començarà el dijous  amb l’emisió del programa d’IB3 Ràdio Esports 3 des del Pati del Col·legi Públic Joan Benejam. És en aquest centre on va nèixer el Club Volei Ciutadella fa a prop de 35 anys.

El club Voleibol Logroño, també cap de sèrie, l’Ibsa Palmas i el Volley Alcobendas juguen el torneig a l’altra banda del quadre.

La gran final està programada per aquest diumenge 1 de març a les 17 hores i si l’Avarca hi arriba, també és podrà seguir tant per IB3 Televisió com per IB3 Ràdio.