Esther+Matutes%2C+nova+delegada+d%26apos%3BIB3+d%26apos%3BEivissa+i+Formentera

23 02 2024

Esther Matutes, nova delegada d’IB3 d’Eivissa i Formentera

La periodista eivissenca comença una nova etapa professional a IB3

Ha estat redactora, presentadora i coordinadora dels diferents espais informatius de la casa

Va ser la primera presentadora d’IB3 Notícies Migdia el 2005

El director general de l’EPRTVIB, Albert Salas, ha signat el nomenament de la periodista Esther Matutes com a delegada d’IB3 a Eivissa i Formentera. Matutes, nascuda a Eivissa i llicenciada en Periodisme per la Universitat San Pablo CEU de Madrid, assumeix aquest càrrec després de quasi dues dècades vinculada a IB3.

Va començar la seva trajectòria professional a la premsa escrita, a la delegació d’Eivissa i Formentera del diari El Mundo, així com als mitjans audiovisuals de TVE i RNE, també a la seva delegació a les Pitiüses. El 2005, amb el naixement d’IB3, es va incorporar a l’Ens i va ser la primera presentadora d’IB3 Notícies Migdia, juntament amb el periodista Jordi Calleja.

A 19 anys a IB3, ha estat presentadora de l’Informatiu Migdia, Informatiu Vespre, així com dels magazins ‘Bon dia Balears’, el programa de reportatges ‘Panorama’ o els espais de debat polític ‘Dues Voltes’ i ‘El Debat’. Pel que fa a tasques organitzatives i de gestió, ha coordinat diferents edicions informatives, la secció nacional i internacional i l’espai ‘Meteo, Temps i Natura’. També va ser guionista i conductora del programa ‘My Way’ d’IB3 Televisió. El 2022 es va incorporar com a redactora a la delegació d’IB3 a Eivissa.

Esther Matutes assumeix aquest nou repte amb “molta il·lusió i amb molta responsabilitat, per poder aportar la meva experiència a la delegació i fer feina perquè Eivissa i Formentera estigui ben representada a la Ràdio i Televisió autonòmica”.