EL+CLUB+DEL+TUPPER%3A+Estrena+diumenge+21+de+febrer

EPRTVIB informa

EL CLUB DEL TUPPER: Estrena diumenge 21 de febrer

El xef Santi Taura torna a la televisió amb un nou format, on els seus fogons no seran precisament els protagonistes

Un dels formats de gran èxit a ETB de New Digital Media serà un dels nous programes que la televisió pública balear estrenarà dia 21 de febrer. El Club del Tupper estarà conduït pel xef Santi Taura, guardonat recentment amb una Estrella Michelin i encarregat de delectar els espectadors d’IB3 Televisió amb el programa Cuina amb Santi Taura que també estrenarà nous capítols el mes de març.

El Club del Tupper és un espai que combina un còctel perfecte: cares conegudes, famosos, gastronomia i molt d’humor i que serà la recepta que enriquirà els diumenges a partir de les 22 hores.

 

A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Un cop el plat estigui llest, cadascú enviarà la seva carmanyola a una adreça encara desconeguda per a ells, perquè els contrincants puguin degustar i votar quina és l’elaboració que més els agrada. Emperò, el seu vot no serà l’únic, perquè Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu.

Els espectadors de la televisió pública balear seran testimoni d’un curiós procés en què personalitats molt conegudes, però allunyades de la cuina, s’enfrontaran en el món de la gastronomia, cosa que no queda dins del seu cercle de confort.

A més, cada lliurament gira al voltant d’una temàtica diferent: des de receptes per a esportistes fins a plats tradicionals, en els quals la manera de preparació ha passat per diferents generacions.

Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’estrena diumenge 21 de febrer a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.