Estrena+amb+derrota

El Palmer Palma perd 91-83 a la pista del Canoe després d'un pèssim segon quart en un partit que s'ha imposat en els altres tres

Estrena amb derrota

Estrena i derrota. Un gris segon quart i la feblesa en el rebot ha penalitzat el Palmer Palma a Madrid. I això que la posada en escena dels illencs ha estat estel·lar, electrificant l’inici. Un parcial de 0 a 9 amb Sean MacDonnell al volant i una defensa ben cordada, ha permès l’equip de Pau Tomàs adquirir una renda de 9 punts amb el 12 a 21. El Canoe només trovaba la via del rebot en atac i els punts de Kevin Bercy, però ha ajustat el marcador fins al 16-21 del primer quart. A partir d’aquí, el Bahía Sant Agustí ha entrat en pànic. El conjunt madrileny, amb dos triples de Guillermo Ruiz i un inspirat Bercy, ha edificat un parcial de 12-0 que ha rebentat el partit. La pluja de triples del Canoe, que ha fet 34 punts al segon parcial, li ha permès partir al descans 15 a dalt. L’empresa era complicada, però tres triples en cadena de Kullamae, que ha finalitzat amb … punts, han tornat a aixecar el Palma. L’estonià ha fet un recital de tir que ha deixat la diferència en 7 punts, amb 62 a 55. L’avantatge local s’ha reduït fins als 5 punts a manca de 3 minuts, però una seqüència de males decisions en atac ha condemnat els mallorquins, que han acabat encaixant 91 punts en un final per a oblidar.