ESTRENA%3A+Assassinats+de+l%E2%80%99abecedari

Dimarts a les 22.20

ESTRENA: Assassinats de l’abecedari

La televisió pública de les Illes Balears estrena Assassinats de l’abecedari, un dels èxits de la BBC. Aquesta minisèrie basada en la novel·la dAgatha Christie “The ABC Murders està formada per tres capítols. 

El primer capítol narra com un inspector de policia jubilatPoirot, acut a la policia després de rebre unes cartes d’un assassí que firma amb el pseudònim ABC. Tot i que a lantiga oficina no li fan massa cas, ja que els seus companys no hi són, hauran de col·laborar plegats.  

Al segon capítol linspector de policia desconfiarà de Poirotpensant que té alguna implicació amb el criminal. Mentrestant lassassí amenaçarà d’escampar més sang. 

Al tercer capítol Poirot inicia una carrera contra-rellotge per desvelar l’assassí, fins que se nadona que ell és una peça clau per resoldre el misteri.  

Els assassinats de labecedari és una minisèrie dirigida per Alex Gabassi i hi apareixen actors com John Malkovich o Rupert Grint 

IB3 Televisió emetrà els tres capítols de la minisèrie Els assassinats de labecedari el dimarts 19 de gener a les 22.20 h.