Estrena+en+exclusiva+de+dos+films+balears+projectats+a+l%E2%80%99Evolution+Film+Fest

Dimarts a les 22.25

Estrena en exclusiva de dos films balears projectats a l’Evolution Film Fest

IB3 Televisió, en col·laboració amb el festival Evolution, estrena en exclusiva el dia 1r de novembre a partir de les 22.25 h aquests films: «Mrs Death», guanyador del Premi Ciutat de Palma d’Audiovisuals  dirigit per Sílvia Ventayol, i el nou curtmetratge del guanyador del Goya Jaume Carrió, «Un parell de cançons després».

«Mrs Death», dirigit per Sílvia Ventanyol i coproduït per IB3, és un documental que tracta d’entendre la pràctica de la fotografia post mortem a través dels actuals posseïdors d’aquests retrats i d’aquells que encara tenen la necessitat de visualitzar la mort.

«Un parell de cançons després», dirigit per Jaume Carrió i coproduït per IB3, és un curtmetratge en què un artista transgredeix el ritme vertiginós imperant i pinta un mural de cinc-cents metres quadrats que inspirarà una cantautora amb bloqueig creatiu. Reivindicació filmada de la força sinergètica de l’art i la cultura.

Un altre any consecutiu IB3 és mitjà oficial de l’Evolution Film Fest, que se celebra a Palma del 26 al 1r de novembre. En aquesta edició es projectaran quatre documentals i tres curtmetratges en els quals ha participat IB3: «Racinghood», «Mrs. Death», «Petricor» i «Margalida». Els curtmetratges estrenats seran: «Sacrifici», «Un parell de cançons després» i «Els Mal».