ESTRENA
“I ja no en queda cap”, el millor d’Agatha Christie, a IB3 Televisió

Dissabte a les 22.00

07/11/2020 22.00

Aquest dissabte, 8 de novembre a les 22 hores, IB3 Televisió estrena I ja no en quedà cap, una minisèrie de 3 capítols que adapta la popular novel·la d’Agatha Christie Deu negrets.

Emesa per la BBC One durant la commemoració del 125è aniversari del naixement de l’escriptora, està protagonitzada per un bon nombre de cares conegudes, com Sam Neill (“Parc Juràssic”, “Els Tudor”), Aidan Turner (“Poldark”) i Charles Dance (“Joc de trons”), entre altres.

“Deu negrets”, d’Agatha Christie, és la novel·la de crims més venuda de tots els temps, amb 100 milions d’exemplars a tot el món. Ha estat votada com una de les obres de Christie preferides del món.

Amb un repartiment il·lustre, Mammoth Screen i Agatha Christie Productions han produït una adaptació en tres parts de l’obra mestra de l’autora, adaptada per Sarah Phelps (“The Casual Vacancy”, “Great Expectations”) i dirigida Craig Viveiros, premiat com a millor director en el New York International Independent Film & Video Festival per “Ghosted”.

La sèrie, emesa a la BBC One, es va fer per commemorar el 125è aniversari del naixement de l’escriptora britànica de misteri i és considerada com una de les millors adaptacions de la novel·la “Deu negrets”, d’Agatha Christie.

El misteriós matrimoni Owen convida vuit persones, que d’entrada no tenen cap relació entre si, a l’illa del Soldat, un illot davant de la costa de Devon on només hi ha una mansió. Allà els reben els dos membres del servei, el majordom i la cuinera. Sense rastre dels Owen i sense cap mena de comunicació amb la costa, una sorprenent gravació sonora acusa els deu ocupants de l’illa de crims terribles que van cometre en algun moment de la seva vida. Quan comencen a morir un per un, els acusats arriben a la conclusió que, o bé els Owen estan amagats a l’illa per cometre els assassinats, o bé l’assassí és un d’ells.

I ja no en quedà cap s’emet dissabte a les 22 hores a la televisió pública de les Illes Balears.