SEMPRE+DIJOUS%3A+IB3+Televisi%C3%B3+estrena+el+darrer+documental+de+Joan+Porcel

Dissabte a les 22.00

SEMPRE DIJOUS: IB3 Televisió estrena el darrer documental de Joan Porcel

Sempre Dijous, dirigit per Joan Porcel, és un documental centrat en la cantant mallorquina Júlia Colom i en el procés d’elaboració del seu primer àlbum, després de l’èxit de la seva primera obra, Samantha Hudson, una història de fe, sexe i electro-queer.

Sempre Dijous fa referència a com Júlia sembla viure sempre a mig camí entre dos mons: entre Mallorca i Barcelona. Entre la recuperació de les tonades mallorquines i el trap. En l’’any del seu gran salt, l’ambició es troba amb la inseguretat, el desig amb el risc i l’aspiració amb el dubte. El documental ha estat guardonat amb el premi In– Edit 2020 al Millor Documental Musical Nacional i també ha estat seleccionat en l’edició 2021 de Dock of the Bay.

 

 

Sempre dijous és una producció de PowerHouse Hub que disposa de la participació d’IB3 i Filmin. La pel·lícula, que té un caràcter experimental, va tenir una primera presentació a l’edició Atlàntida Film Fest 2020 on es varen rodar escenes de la projecció i del concert de Júlia, que es varen afegir al metratge final.

Aquesta producció s’emetrà de forma simultània a Filmin i, a partir de les 22 hores, a IB3 Televisió.