ESTRENA
L’actualitat en clau d’humor, a ‘Ningú és perfecte’

EPRTVIB informa

L’actualitat en clau d’humor i de la mà de tres presentadores, iguals però diferents, a  ‘Ningú és perfecte’

IB3 Televisió estrena el nou programa presentat per Sabina Pons, Noemí Garcíes i Mar Coll, al ‘prime time’ de dimarts vespre

El vespre de dimarts a partir del 20 d’octubre té nom de dones. Sabina Pons, Noemí Garcíes i Mar Coll són tres dones, però ben diferents. Amb elles viurem el nou programa d’IB3 Televisió, produït per CEF, Ningú és perfecte, que dona veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits, sobre la vida, hàbits, maneres de fer i de pensar, desgranada en diferents blocs, amb una visió entretinguda i divulgativa.

Amb elles tractarem temes d’actualitat, amb el seu particular sentit de l’humor i la seva visió única. Tres dones de diferents generacions però que tenen moltes coses en comú, i que a més, ens descobriran que, ningú és perfecte.

Ningú és perfecte, és un programa d’estrena que s’inclou dins la nova programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Foodie love – primer programa

En el primer capítol de Ningú és perfecte es titula Foodie love. Ets un expert en gastronomia? A les Illes Balears, ens agrada menjar, però… de tot? Menjaríem insectes? Què preferim, un sopar romàntic amb les delícies del millor xef o una pizza a casa al sofà?

La cuina, la gastronomia… una temàtica de gustos molt diferents i nous sabors…

Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #NingúÉsPerfecteIB3.

Ningú és perfecte s’emetrà dimarts a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta.