SEMPRE+DIJOUS%3A+Presentaci%C3%B3%2C+col%C2%B7loqui+i+estrena+simult%C3%A0nia+a+Filmin+i+IB3+Televisi%C3%B3

EPRTVIB informa

SEMPRE DIJOUS: Presentació, col·loqui i estrena simultània a Filmin i IB3 Televisió

La presentació, projecció i col·loqui es farà a l’Estudi General Lul·lià a partir de les 11h

El dia 23 d’octubre, a les 11h, l’Estudi General Lul·lià obre les seves portes per a acollir la projecció de Sempre Dijous, dirigida per Joan Porcel que torna a la direcció amb aquest documental centrat en la cantant mallorquina Júlia Colom i en el procés d’elaboració del seu primer àlbum, després de l’èxit de la seva primera obra, Samantha Hudson, una història de fe, sexe i electro-queer.

Aquest mateix dia s’emetrà de forma simultània a Filmin i, a partir de les 22 hores, a IB3 Televisió. Sempre Dijous fa referència a com Júlia sembla viure sempre a mig camí entre dos mons: entre Mallorca i Barcelona. Entre la recuperació de les tonades mallorquines i el trap. En l’’any del seu gran salt, l’ambició es troba amb la inseguretat, el desig amb el risc i l’aspiració amb el dubte. El documental ha estat guardonat amb el premi In– Edit 2020 al Millor Documental Musical Nacional i també ha estat seleccionat en l’edició 2021 de Dock of the Bay.

705-programa-estreno-multipantalla-sempre-dijous-23-10

 

Sempre dijous és una producció de PowerHouse Hub que disposa de la participació d’IB3 i Filmin. La pel·lícula, que té un caràcter experimental, va tenir una primera presentació a l’edició Atlàntida Film Fest 2020 on es varen rodar escenes de la projecció i del concert de Júlia, que es varen afegir al metratge final.

Presentació a Palma

El lloc triat és l’Estudi General Lul·lià, situat en el cor del barri antic de Palma, que comença una nova etapa de programació cultural.

L’esdeveniment començarà a les 11h amb un col·loqui que abordarà els reptes generacionals de joves artistes locals. Estarà moderat per Álvaro Augusto, guionista del documental. L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta, però la cabuda limitada, raó per la qual hauran de reservar les entrades al següent enllaç.