FAVORITS
Superar fòbies amb l’ajuda de la realitat virtual

Dissabte a les 20h

IB3 estrena aquest dissabte el segon capítol de ‘Favorits’, el programa que explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores.

Cada programa de ‘Favorits’ inclou tres peces de producció pròpia sobre el sector d’innovació local de cadascun dels territoris de les televisions coproductores (Illes Balears, Catalunya i País Valencià). Aquesta setmana, coneixem un jove de les Illes Balears que supera les seves fòbies gràcies a la realitat virtual, a València veurem com la intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions i a Catalunya trobarem un pagès capaç d’inventar un cotxe submergible.

A més, una porqueta pintora, una gallina que porta una càmera al cap o les àvies que estan recuperant la cuina japonesa són alguns dels continguts més sorprenents sorgits d’internet i que us mostrarem en aquest capítol.

‘Favorits’ s’emet a IB3 Televisió tots els dissabtes a les 20.00 hores. L’emissió també es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #FavoritsIB3 i també estarà disponible a la carta.

Favorits