FAVORITS
Un submarinista mallorquí que documenta tot el que veu sota l’aigua per una bona causa

Dissabte a les 20h

Favorits ens descobrirà aquesta setmana un submarinista de Balears que porta una càmera per anar documentant tot el que veu sota l’aigua per ajudar als científics que tenen cura de la mar de les Illes, una impressora de cases i la història d’una dona catalana amb discapacitat auditiva que s’ha convertit en una de les millors pilots de drons del món.

Favorits és un programa d’entreteniment que vol sorprendre l’espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d’internet. Aquest dissabte coneixerem una fotògrafa de viatges que no surt de casa perquè té agorafòbia, un astronauta de 5 anys i un grup de persones capaços de crear unes obres en tres dimensions que fan molt de vertigen. Aquests personatges i altres històries en aquest capítol de Favorits.

A Favorits descobrim gent extraordinària, personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes. Tot això en el programa de tecnologia on les protagonistes són les persones.

Favorits