FRED I CALENT
Especial Cuina d’hotel

Dimecres a les 22.00

Aquesta setmana a Fred i Calent ens endinsem dins la cuina d’un dels darrers hotels que s’han obert a les Illes Balears per veure com ho fan cada dia per servir el berenar i el sopar per a 450 clients. Volem saber com és la maquinària d’un establiment que treballa pràcticament les 24 hores del dia.

En Miquel Calent s’hi posarà ben dematí i entrarà a la cuina amb el primer torn de treballadors per preparar el berenar. Na Marta Simonet i na Fanny Pons estaran a la sala per veure el ventall de possibilitats que existeixen a l’hora de triar un berenar complet i saludable.

Quina quantitat d’aliments passen per la cuina? Com es gestiona l’abastiment? Com s’organitzen les geleres i els rebosts d’un establiment tan gran? En Miquel estarà amb els responsables per no perdre’s cap detall.

També ens acostarem al bar i a la cocteleria de l’establiment per veure com s’organitza un dels serveis més importants en hoteleria. I ja que hi són, na Marta i na Fanny aprofitaran per fer un còctel que segur que ens sorprendrà.

Com no podia ser d’una altra manera, els nostres presentadors estaran ben atents a com es cuina i serveix el sopar que ha d’acabar d’arrodonir de la jornada. Això sí, la feina no s’acaba en servir el sopar…  s’ha de deixar tot preparat per al berenar de l’endemà.

‘Fred i calent’ s’emet cada dimecres a les 22.00 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #FrediCalentIB3 i envia’ns els teus comentaris.