FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Alejandro+S%C3%A1nchez%2C+protagonista+del+programa

Dilluns a les 18h

FEIM KILÒMETRES: Alejandro Sánchez, protagonista del programa

L’equip de Feim Kilòmetres té un nou programa preparat per avui a les 18.00 h, amb nous convidats que entrevistaran, temes i seccions. 

Alejandro Sánchez, serà el protagonista del programa d’avui. Ell és triatleta i ha aconseguit la medalla d’or a la Copa del món de Banyoles i s’ha classificat pels jocs Olímpics de Tòquio 2020 (en la modalitat de PTS4, discapacitats moderades). 

També entrevistaran a Toni Mir i Odei Guirado, juntament amb Kim Martí, han anat des de l’Argentina a Xile escalant tots els cims possibles. 

Els germans Mola, també seran protagonistes del dia d’avui. Mario Mola, ha acabat segon a la Copa del Món disputada a Banyoles. Lucas, s’ha classificat per disputar el Campionat d’Espanya.

A més a més, parlarem amb Alejandro Forcades, cinquè a l’Europeu de curses per muntanya que es va disputar a Itàlia. Va fer els 30 quilòmetres i 2.600 m de desnivell amb tres hores justes.

També farem una menció especial a la parella formada per dos menorquins, Álex Urbina i Javi Pons. Han acabat en segona posició la Pyrenees Stage Run.

I, com cada dilluns la secció de Lucía Barca que ens parlarà de com el tabac afecta el rendiment esportiu. Ella és fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional.

Per acabar, comptarem amb la secció de Carlos Suñer que parlarà del Factor Tercer Home. Misteri o ciència?

Tots aquests continguts al programa Feim Kilòmetres d’IB3 ràdio, els dilluns a les 18.00 h.

 

Sinonitzeu ib3 ràdio o escolteu la ràdio en directe des de https://ib3.org/directe?c=radio