FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+%C3%80ngels+Llobera%2C+els+realfooders+i+Blade+Runner

Dilluns a les 18h

FEIM KILÒMETRES: Àngels Llobera, els realfooders i Blade Runner

El setembre és l’inici d’una nova temporada per tots els programes de ràdio. En aquest cas, Feim Kilòmetres arriba a aquest inici amb un nou programa amb diferents protagonistes:

Començarem parlant amb la pollencina Àngels Llobera. Ella tornat del Mattergon Ultraks a Suïssa i ha confirmat la seva presència a l’Euràfrica Trail. Vol intentar reeditar el títol que va aconseguir al 2017.

Tot seguit, tindrem a Pere Garau, que continua amb el projecte de sensibilització 4 illes 2 reptes 1 causa, amb la finalitat de donar visibilitat a la malaltia d’Andrade. Serà el xip d’aquesta setmana.

També escoltarem les declaracions del guanyador de la UTMB, Pep Capell. Escoltarem les paraules del subcampió del món de les Sèries Mundials de Triatló. A més de les valoracions de Tòfol Castanyer just arribar a la meta de Chamonix.

A més a més, abordarem dos temes nous:

Què són els realfooders? Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers en parlarà amb nosaltres.

Pel que fa a la sala de cinema, en aquest cas parlarem de Blade Runner. La pel·lícula del 1982 dirigida per Ridley Scott, protagonitzada per Harrison Ford i Rutger Hauer. Serà la primera prposta de Carlos Suñer.

 

Feim Kilòmetres el dilluns a les 18.00 h a IB3 Ràdio.