FEIM KILÒMETRES
Anuchi Gago i Atteneri Tur

Dilluns a les 18h

Feim Kilòmetres entrevista avui, en el darrer programa de la temporada, Anuchi Gago, campiona d’Espanya a Sierra Nevada de triatló esprint en categoria absoluta. També seran al programa Tolo Quetgles, campió d’Espanya Master 60 de ciclisme d’ultrafons a les 24 hores de Xest, i José Manuel Diaz, subcampió Master 50.

Atteneri Tur serà el xip de la setmana després d’aconseguir el nou rècord de balears dels 5.000 metres llisos aconseguit al Nacional de Pamplona.  Lucia Barca fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional, parlarà d’esport I diabetis. Són compatibles en nivell elit? A la sala de cinema parlarem de Hi havia una vegada a Amèrica, Érase una vez en Amèrica o Once upon a time in America, pel·lícula del 1984 dirigida per Sergio Leone i protagonitzada per Rober de Niro. Serà la proposta de Carlos Suñer. Per acabar, repàs a l’actualitat de dins i fora de les fronteres illenques.

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a IB3 Ràdio amb Joan Martí i Mercè Valero.

Podeu escolar el programa a Mallorca a la 106.8FM, a Menorca a la 88.6FM, i a Eivissa i Formentera a la 3.7FM. Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu en el nostre servei ‘A la carta’.

FEIM KILÒMETRES