FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Compte+enrere+per+la+Formentera+All+Around+Trail+amb+Guillem+Bosch

FEIM KILÒMETRES: Compte enrere per la Formentera All Around Trail amb Guillem Bosch

Seran avui a Feim Kilòmetres:

  • Carlos Blanes i Miquel Alzina. Els dos ciclistes de Capdepera participen a la Cape Epic, a Sud-àfrica, la cursa de les curses, la considerada com a més exigent del món en bicicleta de muntanya.
  • Mavi Garcia tanca la Vuelta a València amb un tercer lloc a la darrera l’etapa. La ciclista de l’Alé-Cippollini acaba la setmana com a millor espanyola i amb el mallot rosa dels esprints. Parlarem amb ella.
  • Miquel Àngel Capó guanya la Cursa per Muntanya de Lluc. Cursa de mitja distància, puntuable per la Lliga de Mallorca. El seu objectiu és classificar-se enguany pel campionat d’Espanya de duatló. També hi parlarem.
  • Compte enrere per la Formentera All Around Trail, que es disputa dissabte 29 de febrer. Gairebé 500 inscrits, la gran majoria de fora de l’illa. Parlarem amb Guillem Bosch, promotor de la Formentera All Around Trail.

Quin és el combustible d’un corredor? Quan és necessari omplir el dipòsit? Com ens hem d’administrar en carrera? Quins són els millors nutrients? En parlam amb Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional.

 

La Ruta. Avui excursió al Mirador de ses Puntes. Serà de la mà de Lluís Vallcaneras

Nova entrega de la sèrie Capítols Olímpics. Carlos Suñer ens parla avui de Sergei Bubka, medalla d’or en salt de perxa als Jocs de Seül 88. Va ser sis vegades campió del món i té  35 plusmarques mundials tant en pista coberta com a l’aire lliure… Tot i la irrupció ara d’Aramnd Duplantis, Bubka és considerat el gran mestre i rei de la modalitat.

 

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com