FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Darrer+programa+de+la+temporada+amb+Jos%C3%A9+Luis+Garcia+Pujades%2C%C2%A0Luisina%C2%A0Ravel+i+Mavi+Garcia

Dilluns a les 22h

FEIM KILÒMETRES: Darrer programa de la temporada amb José Luis Garcia Pujades, Luisina Ravel i Mavi Garcia

Darrer programa de la temporada!

Parlam avui amb José Luis Garcia Pujades i Luisina Ravel, guanyador i guanyadora de la prova reina de la Palma Sky Line.

Escoltarem Mavi Garcia després del seu debut als Jocs Olímpics de Tòquio.  Repassarem també la cursa de Mario Mola en la prova de Triatló. Parlarem  del rècord nacional de Joan Lluis Pons en els 400 estils, tot i no entrar després a la final.

Lliga de Curses populars de Menorca amb victòria de Dani Pieres i Maria Pallicer. L’Aquatló Ciutat d’Eivissa o el Triatló de sa Plaja Gran de Ciutadella, també seran protagonistes.

Per què als mosquits cerquen la sang dels corredors? En parlam amb Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de MenorcaTrainers.

Capítols Olímpics. Carlos Suñer parla avui de Florece Griffith Joyner. La pantera negra. La dóna més ràpida del món. Tant excèntrica i genial com pronunciada és també l’ombra de la incògnita de dopatge que sempre la va acompanyar… Tot al seu voltant va ser un misteri. També la seva mort.