FEIM KILÒMETRES
David i Sergio Martínez Lorden visiten l’estudi del programa

Dilluns a les 18.00

08/01/2018 18:00

David i Sergio Martínez Lorden visitaran l’estudi de Feim Kilòmetres. Dos germans, arrelats a Mallorca, que sempre tenen un camí per redescobrir. Són de Ponferrada, de Lleó, però ja fa molts anys que viuen a Mallorca. Pertanyen al Club Mallorca a Dalt de Tot. I després d’uns anys dedicats gairebé al cent per cent a l’escalada, ara triomfen a les curses de muntanya.

Podem córrer cap a l’essència? D’això parlaran aquest dilluns a Feim kilòmetres. Aquest és el propòsit del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Creat al 1989, ha evolucionat fins a ser un dels clubs amb més renom a Balears, i ara es proposa tornar a la seva essència. En parlaran amb Guillem Pastor, vicepresident de l’entitat.

En Joan i na Mercè parlaran també amb Pedro Olmo, tercer classificat a la Mitja Marató de S’Alqueria Blanca, la primera mitja de la temporada.

Lucía Barca explicarà i donarà exemples de com treure més profit de les gomes elàstiques.

I amb Carlos Suñer analitzaran la pel·lícula El Cazador. L’escena en què el protagonista, interpretat per Robert de Niro, corre el dia abans d’anar a Vietnam. Què té d’especial aquesta escena?