FEIM KILÒMETRES
El darrer programa de la temporada entrevista Tita Llorens

Dilluns a les 18.00

30/07/2018 18.00

Joan Martí i Mercè Valero  entrevisten avui Tita Llorens. La nedadora ciutadellenca s’ha convertit en la primera persona que neda de la Península fins a Eivissa, sense neoprè. Llorens tindrà una sorpresa molt especial.

De lluitar a contracorrent en sap molt també Catarina del Mar. El proper diumenge, 5 d’agost, participarà en el Triatló Popular de Portocolom amb el seu fill Toni, que pateix una malaltia rara no diagnosticada. L’objectiu: fer visible aquest tipus de malalties.

I entrevistaran també la guanyadora de la darrera edició de la Marató del Sàhara, la mallorquina, de Llucmajor: Inma Zanoguera. La seva cursa també val la pena. La recerca del seu origen Sahrauí.

Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers ens ensenyarà com fer un gelat sa, saludable i sense additius.

El darrer programa de la temporada acabarà ritme de rock: músics que dalt l’escenari són autèntics atletes, amb Carlos Suñer.

Avui és el darrer programa de la temporada. Feim Kilòmetres tornarà el dilluns 3 de setembre amb noves i interessants propostes.

Feim Kilòmetres tots els dilluns a les 18 h i els dissabtes, redifusió, a les 7 h a IB3 Ràdio amb Joan Martí i Mercè Valero.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com