FEIM KILÒMETRES
És dilluns i cada dilluns FEIM KILÒMETRES

Dilluns a les 21h

És dilluns i cada dilluns FEIM KILÒMETRES

ELS PROTAGONISTES

TÒFOL CASTANYER ha pujat el Puig Major, el Puig del Migdia i el Maçanella sense sortir de casa. El solleric ha participat en el repte #Coronacimas que ha posat en marxa el seu equip Salomon. En total ha sumat 4.212 metres de desnivell damunt una cinta el·líptica.  Conversarem amb ell i també amb la seva companya d’equip, la corredora basca Ainhoa Sanz.

ÀLEX URBINA El corredor d’ultrafons, arrelat ara a Andorra, és dels pocs illencs que ja pot sortir a entrenar-se. Al Principat d’Andorra ha començat el desconfinament. Ens explicarà quines són les condicions i les normes que han de complir.

GUILLEM BOSCH Parlarem amb el promotor de la Trail Menorca Camí de Cavalls, que ja ha anunciat nova data. Es disputarà els dies 2, 3 i 4 d’octubre… en espera sempre dels permisos i autoritzacions de l’administració pública.

JOSEP CAÑELLAS  Èxit de participació en la sisena edició de la Cursa des Llogarets de Santa Eugènia. Més de 800 participants -cadascú a ca seva- han respost a la crida solidària, d’aquesta cursa que enguany s’ha hagut de reinventar. Josep Cañellas és membre del Club Tramuntana Esports i un dels impulsors d’aquesta iniciativa solidària. Parlarem amb ell.

Com podem detectar si una mascareta compleix els requisits tècnics de protecció?

Ens ho explicarà el metge Alberto Torres, especialista en síndromes de sensibilització central, dolor crònic I malalties rares. Què hi diuen les darreres investigacions? Parlarem també amb Lucía Barca fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Trainers

LLUÍS VALLCANERAS Són moltes les persones que enyoren la muntanya. Però ens enyora la muntanya? Enyora la muntanya els corredors, senderistes i escaladors. Què és el Pla d’Ordenació de Recursos Naturals? Què és el PORN? Lluís Vallcaneras.

CARLOS SUÑER. Proposa una interessant sessió de cinema a casa. Quatre clàssics en els quals l’acció es desenvolupa en un espai interior. Quatre pel·lícules que tenen molt a veure amb la situació actual de confinament. Quilòmetres d’introspecció i aprenentatge.

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio de les 21.00 h a les 23.00 h

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 93.7  FM

 

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com