FEIM+KILOMETRES%3A+%C3%89s+dilluns+i+els+dilluns+Feim+Kil%C3%B2metres

Dilluns a les 21h

FEIM KILOMETRES: És dilluns i els dilluns Feim Kilòmetres

Seran avui a FEIM KILÒMETRES:

Els darrers quatre guanyadors que ha tingut la Copa Balear de Curses per muntanya aquests darrers cinc anys. Biel Gomila, Pau Bestard, Alejandro Forcades i Andresito Riera.

Tofòl Castanyer, guanyador de la Azores Trail Run. 75 quilòmetres de recorregut per l’Illa de Santa Maria a l’Arxipèlag Portuguès.

Pere Rullan. El solleric ha revalidat el títol de Campió de Catalunya d’Esquí Vertical.

Miquel Ensenyat, guanyador ahir de la Trail dels Fars, en un final ben ajustat  amb Joan Florit. Un final no exempt de certa polèmica…

Repassarem també l’actualitat de les curses dins i fora de les illes. Marina Bagur I José España, campions de balears de cross.

A l’Avituallament: Què és l’entrenament invisible? Ho farem amb Hector Carreras entrenador personal i Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional.

Parlarem avui de les diferents classes de vies transitables que podem trobar  o no a les illes. Quina diferència hi ha, per exemple, entre un GR com el GR 223 Camí de Cavalls a Menorca o el GR 221 de la Serra de Tramuntana a Mallorca… Perquè a Eivissa no hi ha GR….què és un sender local? Serà de la mà de Lluís Vallcaneras.

I una nova entrega de la sèrie Capítols Olímpics. Carlos Suñer parlarà avui de la història de Jesse Owens. Guanyador de quatre medalles d’or als Jocs de Berlín del 1936 i l’atleta que va ridiculitzar Adolf Hitler.

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a FeimKilometres