FEIM+KILOMETRES%3A+%C3%89s+dilluns+i+els+dilluns%C2%A0FEIM%C2%A0KIL%C3%92METRES

Dilluns a les 21h

FEIM KILOMETRES: És dilluns i els dilluns FEIM KILÒMETRES

TEMES I PROTAGONISTES

Les Federacions d’Atletisme, Ciclisme, Triatló i també la de Muntanyisme i Escalada han firmat un petició perquè es posi en valor la llicència federativa dels esportistes en el procés gradual de desconfinament. Parlarem avui amb els presidents, principals representats de cada Federació.

Aquest dissabte passat 25 de març, s’hauria celebrat la Mallorca 312. En parlarem amb Xisco Lliteras, promotor de l’esdeveniment que ja fa feina perquè el 10 d’octubre aquesta actual edició encara pugi ser una realitat.

Maria Mota, psicòloga esportiva, i Lucía Barca, infermera esportiva, parlaran de l’ansietat dels esportistes com a conseqüència de l’estat d’alarma i del confinament…

L’estrès i l’ansietat poden derivar a vegades en quadres greus de depressió. Aquest ha estat el cas de Maria Martín. Sortir a córrer, però, ha estat part de la seva salvació. L’eivissenca s’ha convertit ara en imatge d’una reconeguda marca esportiva. En parlarem amb ella.

Per acabar sis temes musicals vàlids per sortir a córrer. Sis cançons incloses a discos o àlbums, gravats íntegrament a casa. Serà la proposta de Carlos Suñer. 

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 93.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com