FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+El+retrobament+dels+esportistes+amb+l%26apos%3Baigua%2C+la+muntanya+i+la+carretera

Dilluns a les 21h

FEIM KILÒMETRES: El retrobament dels esportistes amb l’aigua, la muntanya i la carretera

Aquests són els temes i protagonistes d’avui dilluns 4 de maig de 2020:

Dissabte van ser els esportistes amateurs i a partir d’avui els professionals ja han pogut a sortir a Fer Kilòmetres, a l’asfalt, a l’aigua i la carretera… Parlarem amb Lluís Mas, ciclista de Movistar i Mavi Garcia.

Asmaa Zammou, campiona de la Copa i la Lliga balear de curses per muntanya i membre de la selecció balear, ha de complir amb confinament i ara també amb el ramadà. El mes en què els musulmans per la seva fer i les seves creences fan dejuni des que surt… fins que es pon el sol…

Aquest dissabte passat 2 de maig el Club Esports Altura Lloseta s’ha disputat la Caimari-Lloseta. La versió confinada de la Lloseta Xtrem, que ha tingut un caire solidari. Parlarem amb Llorenç Guardiola, portaveu del Club Esports Lloseta.

Quina és la manera correcta de tornar a l’activat física? Quina és la distància recomanada entre dues persones que surten a córrer? Ens ho explicarà Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers.

Sortirem de Ruta de la mà de Lluís Vallcaneres. Avui toca ruta literària. Literatura de muntanya per acabar de passar un bon confinament…

Carlos Suñer parlarà avui de mestres i deixebles. Parlarem de confinaments en espais limitats on mestre i deixebles emprenen un viatge cap a la realització física i mental… Kilòmetres d’aprenentatge cap al coneixement… Serà la proposta de Carlos Suñer.

És dilluns i com cada dilluns de 21 a 23h Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio.

Mallorca 106.8 FM
Menorca 88.6 FM
Eivissa i Formentera 93.7 FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com