FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+%26apos%3BEs+Kuprikets%26apos%3B+i+T%C3%B2fol+Castanyer+seran+els+protagonistes

Dilluns a les 21h

FEIM KILÒMETRES: ‘Es Kuprikets’ i Tòfol Castanyer seran els protagonistes

És dilluns i els dilluns FEIM KILÒMETRES

Els protagonistes i continguts del programa d’avui són:

Coneixem la inciativa d’un grup d’amics: Miquel Esteve, Tomeu Dalmau, Jaume Rigo i en Víctor Galán. Ells són ‘Es Kuprikets’. Són seguidors del mític Anton Kupricka. Pertanyen a diferents clubs i han dut a terme el repte que han anomenat Ultra Trail Fuck Covid-19. 103 kilòmetres i 4100 metres de desnivell positiu per la zona del Llevant de Mallorca. Ha estat la seva particular resposta a la pandèmia de la Covid, que els ha cancel·lat proves tan importants com l’Ultra Trail del MontBlanc.

L’altra gran protagonista del programa d’avui serà Tòfol Castanyer. Ha dut a terme aquest cap de setmana el seu darrer gran repte. Enllaçar i coronar els 54 cims de més de mil metres de la Serra de Tramuntana sense aturar. 30 hores de ruta sense aturar pels paratges naturals de la Serra de Tramuntana… 100 kilòmetres de recorregut i 9 mil metres de desnivell positiu.

A més de fer la secció l’Avituallament amb Lucía Barca (fisioterapeuta, infermera i coach nutricional de Menorca Trainers), anirem de ruta amb Lluís Vallcaneras i Carlos Sunyer ens farà una nova proposta.

Aquest programa es pot sentir a les sintonies d’IB3 ràdio de les 21h a les 23h:

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com