FEIM+KILOMETRES%3A+Isaac+Padr%C3%B3s+i+Pere+Garau

Dilluns a les 18h

FEIM KILOMETRES: Isaac Padrós i Pere Garau

Els dilluns a les 18.00 h el programa Feim Kilòmetres et posa al dia sobre el món de l’esport dintre i defora les fronteres illenques.

Pel programa d’avui, tindran a dos protagonistes que passaran pels estudis d’IB3 Ràdio.

Primer entrevistaran a Isaac Padrós: la primera persona invident que ha completat la volta a Menorca en caiac individual. Ha tardat 13 dies, 9 etapes i 160 quilòmetres.

Després parlaran amb Pere Garau. L’ultrafondista de Lloseta que ha aconseguit el repte de fer la volta a Eivissa. 150 quilòmetres en dues etapes. Aquesta volta a la pitiüsa majora forma part del projecte 4 Illes 2 Reptes 1 Causa que té per objectiu donar visibilitat a la malaltia d’Andrade, una malaltia neurodegenerativa i de la qual és portador asintomàtic.

Aquesta setmana són d’actualitat mundial : Xisca Tous, Atteneri Tur, Tòfol Castanyer, Àngels Llobera i Miguel Ángel Fidalgo. A més de fer un repas de l’actuaitat de dins i fora de les fronteres illenques.

A la secció de Lucia Barca (infermera esportiva i coach nutricional), respondran a la pregunta: Fer esport per enmagrir i no perdre pes. Per què passa això?

A la sala de lectura. Frankenstein o el Modern Prometeu. Els quilòmetres d’un creador. Serà la proposta de Carlos Suñer.

Feim Kilòmetres, el programa que podeu escoltar tots els dilluns a les 18.00 h a IB3 Ràdio, presentat per Joan Martí.

Podeu seguir el programa en directe a les sintonies:

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 103.7  FM

I també en directe des del web