FEIM KILÒMETRES
Joan Martí i Mercé Valero, cada dilluns a IB3 Ràdio

Dilluns a les 18.00

23/07/2018 18.00

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten avui Neus Antich que aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona de les Illes Balears de cronoescalada. Abans ja havia aconseguit també el títol de campiona de les Illes Balears de curses per muntanya.

Parlarem també amb Àngels Llobera, tercera a l’UltraTrail de l’Aneto. A més, rebrem la visita de Leonor Font, que recentment ha aconseguit una plaça per al mundial d’Ironman a Hawaii.

També serà protagonista Marga Fullana que, amb 46 anys, s’ha proclamat aquesta setmana campiona del món, per novena vegada, i campiona d’Espanya de bicicleta de muntanya.

Conectarem amb Itàlia. Allà hi ha Alejandro Forcades, que participa a les sèries mundials de curses d’altitud. De moment, ja n’ha disputades tres i amb molt bons resultats. La darrera, la Dolomites Race.

Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers, parlarà avui dels beneficis i avantatges que pot aportar l’entrenament en l’aigua de la mar.

I per acabar: els kilòmetres de Don Quijote, amb Carlos Suñer corredor, cinèfil, professor de literatura i crític literari de Feim Kilòmetres.

Feim Kilòmetres cada dilluns a les 18 hores i els dissabtes, redifusió, a les 7 hores a IB3 Ràdio, amb Joan Martí i Mercè Valero.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com