FEIM+KILOMETRES%3A+La+Mallorca+5.000+i+Emilio+de+la+C%C3%A1mara

Dilluns a les 18h

FEIM KILOMETRES: La Mallorca 5.000 i Emilio de la Cámara

Seguint la programació habitual d’IB3 Ràdio, el programa esportiu Feim Kilòmetres continua un dilluns més amb nous convidats i protagonistes:

El 28 de setembre es realitza la Mallorca 5.000: una cursa de llarga distància de 66 quilòmetres de recorregut, amb un desnivell de 5.000 metres positius i 11.000 d’acumulats. Avui parlem amb Guillem Mascaró, el president del Club Matinam Somiam, entitat que organitza aquesta cursa juntament amb la Secció de Muntanya del Club Pollença.

També entrevistarem a Emilio de la Cámara. S’ha proclamat campió i subcampió d’Europa al campionat Màster de Venècia.

També repassarem l’actualitat del món del running dins i fora de les fronteres illenques, amb els resultats de les curses celebrades. Àngels Llobera guanya la Ribera Run Experience, Àlex Urbina s’imposa a la X Trail Marathon cup. Marian Pallicer, és la campiona per quart any consecutiu de la Lliga de Curses Populars de Menorca.

Com cada dilluns, es farà la secció de Lucía BarcaCarlos Suñer. La fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional ens desmantellarà el mite sobre si la fruita engreixa. És un fet demostrat o una creença falsa?

Per altra banda, Suñer proposa el Somni d’Ernest Shackleton. L’expedició transantàrtica més famosa que s’hagi conegut mai, molts quilòmetres de supervivència damunt el gel.

Com cada dilluns de 18.00 h a 19.00 h a Ib3 ràdio.

Podeu seguir el programa en antena o en directe a través del web d’ib3: https://ib3.org/directe?c=radio