FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Marxa+n%C3%B2rdica%2C+Siddharta+i+Superfour

Dilluns a les 18.00

FEIM KILÒMETRES: Marxa nòrdica, Siddharta i Superfour

Hi ha moltes maneres de Fer Kilòmetres. La marxa nòrdica n’és una. Joan Martí i Mercè Valero parlaran avui amb Laura Guardiola, guanyadora absoluta de la primera prova de la Copa Balear de Marxa Nòrdica. Una modalitat esportiva que, davant la demanda, ja ha hagut d’ampliar categories.

Parlaran també  del superfour, una nova modalitat de fer senderisme que impulsa la fundació Handisport, una associació que fa feina per integrar les persones amb discapacitat a través de l’esport.

Coneixeran les novetats de la Lloseta Extrem, el campionat de Balears de Curses per Muntanya, que organitza el Club Esports d’Altura de Lloseta i que es disputa el proper 4 de març.

Lucía Barca, infermera esportiva, coach nutricional i fisioterapeuta de MenorcaTrainers, parlarà de com evitar els refredats. Alguns dels consells segur que no us els imaginau.

I, per acabar, Joan Martí i Mercè Valero caminaran i faran kilòmetres rere les passes de Siddharta, tot un clàssic d’un premi Nobel. Serà la proposta literària de Carlos Suñer.

Tot això, avui, a les 18h, a Feim Kilòmetres, amb Joan Martí i Mercè Valero.