FEIM KILÒMETRES
Parlam amb Natalia Romero i Lucia Pinachio, campiona i subcampiona d’Espanya dels 800 en el Nacional indoor

Dilluns a les 21h

Èxit de l’atletisme balear al Nacional indoor disputat a Ourense. Natalia Romero i Lucia Pinachio s’han proclamat campiona i subcampiona d’Espanya en la distància dels 800 metres. Parlarem amb elles.

Cholo Armendia i Karina Raquel Gómez guanyen la prova Reina de la Formentera All Round Trail. 72 quilòmetres i mig. La volta sencera a l’illa. Seran també protagonistes.

La Mitja Marató de Pollença presenta enguany l’objectiu -61. El repte és baixar dels 61 minuts i aconseguir així la millor marca registrada mai a les Illes Balears en la distancia dels 21 quilòemtres. Parlarem amb Jordi Llobera, membre de l’Associació Mitja de Pollença i sabrem avui qui seran els atletes favorits. Serà dia 5 d’abril i serà també Campionat de Balears de la distància.

Repassarem també  les curses disputades aquest cap de setmana dins i fora de les illes.

Quines són les lesions pròpies del peu? Quines són les més freqüents. En parlarem amb la fisioterapeuta Lucía Barca i el podòleg Miquel Huguet.

Partirem  de ruta. Avui recorrem el tram de Cala Pi – Cap Blanc. Una excursió proposta de Lluís Vallcaneras.

I ja a la segona hora del programa partirem cap al Sàhara. Compte enrere per la Marató dels Sables. Entrevistarem Pep Sbert, Miguel Avellaneda i Tomeu Llompart. Tres valents que recorreran el desert a benefici d’Aspanob.

I per acabar: nova entrega de la sèrie Capítols Olímpics. Carlos Suñer ens parla avui de Haile Gerselassie. Medalla d’or als Jocs d’Atlanta 96 i Sydney 2000 en la distància dels 10 mil… Nascut a Etiòpia el 18 d’abril del 1973. Enguany farà 47 anys. Un imprescindible olímpic.

 

Feim Kilòmetres