FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Pep+Lliteres%2C+tercer+a+la+cursa+m%C3%A9s+llarga+del+m%C3%B3n+en+bicicleta+de+muntanya

Dilluns a les 18.00h

FEIM KILÒMETRES: Pep Lliteres, tercer a la cursa més llarga del món en bicicleta de muntanya

Feim Kilòmetres entrevista aquest dilluns Pep Lliteres, que acabà tercer a la NonStop Madrid-Lisboa. 770 quilòmetres sense aturar. És la cursa més llarga del món en bicicleta de muntanya.  Serà el XIP de la setmana.

També serà als estudis Mateu Oliver. Aquest corredor d’ultrafons ha completat la Tor des Geants, a Itàlia. 356 km de recorregut amb un desnivell positiu de 27.390 metres. En total, 6 dies, 1h i 59 minuts. És considerada també una de les curses més dures del món.

A més, repàs a l’actualitat de dins i fora de les fronteres illenques. Josep Torres i Cristina Prat guanyen la Half Menorca Triathlon. Joan Nadal acaba segon a la Challenge Madrid de triatló. El retorn de Mavi Garcia al Tour d’Ardeche i als mundial de ciclisme que es disputen a Yorkshire. Les 5 medalles d’or d’Albert Torres al Campionat d’Espanya de ciclisme en pista i molt més.

De què parlam quan parlam de pes mort? Serà la proposta de Lucia Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional.

A la sala de cinema, Seven. Pel·lícula de suspens carregada de simbolismes i on el fet de córrer defineix també els personatges. Serà la proposta de Carlos Suñer.

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com

Mallorca 106.8 FM | Menorca 88.6  FM | Eivissa i Formentera 3.7  FM