FEIM KILÒMETRES
Salvador Fornés i Marc Tur

Dilluns a les 18h

És dilluns i els dilluns Feim Kilòmetres a les 18.00 h del capvespre. Durant el programa d’avui podreu gaudir dels següents convidats i temes:

Salvador Fornés i Marc Tur seran els protagonistes.

Joan Martí entrevista avui Salvador Fornés. Té 50 anys i du 50 maratons a les cames. La darrera, la Marató Internacional Cascades del Niàgara, ha coincidit just quatre dies després del seu 50 aniversari.

També entrevistaran a Marc Tur. El marxador eivissenc, campió d’Espanya dels 50 km marxa, inicia diumenge una concentració a Sud Àfrica. A l’horitzó: els Jocs Olímpics de Tòquio.

Com cada dilluns, repàs a l’actualitat i a les curses del cap de setmana dins i fora de les illes. De la Mitja Marató illa de Menorca, passant per la de Porreres i aterrant a la Marató de Nova York.

Les seccions que són habituals del programa:

Cuina de tardor per a esportistes. Dues receptes saludables de Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional.

A la sala de lectura: Les mines del rei Salomó. Un clàssic de la literatura que ha traspassat generacions. La primera novel·la d’aventures -escrita en anglès- amb l’Àfrica d’escenari. Serà la proposta de Carlos Suñer.

 

Podeu escoltar aquest programa a:

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

 

També en directe des de la web d’IB3.org

Tots els programes els podeu recuperar a FeimKilometres