FEIM+KILOMETRES%3A+Tomeu+Tom%C3%A0s%2C+Asmaa+Zammou+i+Alejandro+Forcades

Dilluns a les 21h

FEIM KILOMETRES: Tomeu Tomàs, Asmaa Zammou i Alejandro Forcades

ÉS DILLUNS I ELS DILLUNS FEIM KILÒMETRES 

Avui seran protagonistes: 

Tomeu Tomàs, director de la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, que enguany arriba a l’edició número 11 i que s’ha presentat avui dematí.

Parlarem amb Asmaa Zammou i Alejandro Forcades, guanyadora i guanyador de la prova reina de la Cursa per Muntanya Ciutat de Palma. 

Quarta victòria consecutiva de Joana Maria Cañellas Campins a la Cursa Pujada Tres Pins de Lloseta. Des del 2017 n’ha estat l’autèntica dominadora. Ella serà el Xip de la Setmana… 

Parlarem també amb Àngels Llobera, subcampiona de la Quiroga Trail Challenge. Cursa per etapes disputada aquest cap de setmana a Galícia.

Com millorar el rendiment esportiu?  En parlam amb Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i ‘coach’ nutricional i també amb Manuel González, llicenciat en Ciències de l’Educació Física i l’Esport. 

Partirem de Ruta. Anirem al Puig Tomir. Serà de la mà de Lluís Vallcaneras.

Nova entrega de la sèrie ‘Capítols Olímpics’. Avui segon episodi de la història de Cassius Marcelus Clay Jr – Mohammad Ali. Un dels grans boxejadors de la història i un referent social en la lluita contra el racisme. Guanyador de la medalla d’or als Jocs de Roma de 1960.  

Feim Kilometres